2012-10-24
是次因團購光顧團購要3天前訂位, 不過個電話就打十世都唔通, 一係就無人聽當日去到, 人唔算多, 我地2 個人, 一早訂左佢都俾張路邊位我. 問佢可唔可以坐其他佢又話唔得, 除非我叫多兩個friend 上黎, 真係有夠funny到走個陣, D 比較大的枱都係無人座過, 而近門口的一張卡位就一路都放左少少雜物同招呼D自己人, 真係唔該哂食物方面, 3樣野任食: 青瓜, 雞軟骨, 小籠包青瓜, 雞軟骨 就自己在出面攞本身一出去兩樣都未有, 要同職員講再等厨房整好處就係雞軟骨新鮮D 攞我諗小籠包就要佢攞俾你, D 皮就真係幾厚下 用碟上令個皮爛的機會更高 (雖然已經係厚皮)主菜: 北京鴨其實個鴨係OK ge不過用黎包住鴨個個皮就比平時食開的細塊, 又有D硬咁囉 我以為佢唔小心上左雲吞皮俾我ja, hahaD 醬同配料又係出面自己攞不過我想攞個陣又係無, 又要同佢D staff 講...坐低個陣水都唔俾杯, 問先有..服務黎講, 3 個staff, 得一個比較知道咩叫service好彩我係團購如果俾正價, 就真係OMG 了
食物方面,
3樣野任食: 青瓜, 雞軟骨, 小籠包
青瓜, 雞軟骨 就自己在出面攞 本身一出去兩樣都未有, 要同職員講再等厨房整
好處就係雞軟骨新鮮D 攞我諗
小籠包就要佢攞俾你, D 皮就真係幾厚下
用碟上令個皮爛的機會更高 (雖然已經係厚皮) 主菜: 北京鴨 其實個鴨係OK ge
不過用黎包住鴨個個皮就比平時食開的細塊, 又有D硬咁囉
我以為佢唔小心上左雲吞皮俾我ja, haha
D 醬同配料又係出面自己攞
不過我想攞個陣又係無, 又要同佢D staff 講...
坐低個陣水都唔俾杯, 問先有..
好彩我係團購
如果俾正價, 就真係OMG 了