2021-08-04
這店前身係上海婆婆,當時我都屬於一個常客,因為唔算貴,食品質素都ok。當知道會開夏麵館係開心嘅,因為之前去過其他分店係不錯的。但就諗食物價格可能會貴一截,咁就少咗個「飯堂」。等咗一大輪終於開了,過咗「新屎坑期」無咁多人時就去試試。.食物用料夠新鮮,上檯時夠熱,調味唔會過份濃味,分量正常。以上條件下,但價錢同以前上海婆婆差唔多,真開心😃.舒適度方面...通常我兩個人去食,試過二人檯會有點點迫夾,其實張二人檯唔叫太細,但檯上又隔板又調味架等東東就好似有啲迫,但都可接受啦。但試過早去唔多人時都會畀4人檯,唔會吝嗇大檯,這點不錯。.另外服務方面要讚讚,不論看似有經驗嘅..到新上手嘅後生仔就好有禮貌,進店/離開/上菜/收碟都有禮貌,唔係機械式禮貌果種,賓至如歸就係呢啲。反而有啲再高級嘅餐廳都做唔到應有嘅禮儀。.希望keep住水準啦,好多時啲餐廳開耐咗就開始hea。
等咗一大輪終於開了,過咗「新屎坑期」無咁多人時就去試試。
希望keep住水準啦,好多時啲餐廳開耐咗就開始hea。