2019-03-02
2058 瀏覽
年初二下晝同fd去Magabox食晏, 由九龍灣地鐵🚇站行去(熟路的話)其實好近, target地方舒服啲嘅餐廳, 溜冰⛸️場樓上嘅California Pizza Kitchen正合要求👍🏻.>節日二人套餐 (HKD398)節日menu選擇都好啱食, 沙律, 意粉, Pizza, 据扒都有.>頭盤-韓國🇰🇷風味甜辣雞搥6件細細件雞搥係啖啖肉的, 韓式甜辣醬均勻包住雞搥, 外面脆脆地至雞肉嫩滑口感get. >意大利🇮🇹特色薄餅有pepperoni, 蘑菇片, 青椒絲, 紫洋蔥絲, 茄汁底同濃濃芝士即焗嘅pizza好正呀, 批底係好多人都啱食嘅薄批, 批邊有點不規則厚薄, 焗到勁香!>主菜-烤美國🇺🇸特級安格斯肉眼扒Medium肉眼扒生熟度剛剛好係我地想要的, Grill出靚靚格仔pattern, 咬落腍腍地, 切落唔會成灘血, 肉味非常香濃, 邊切邊吃完全食唔到筋, 選用嘅安格斯肉眼扒好高質. 不能錯過係肉眼扒上嘅香草牛油, 牛肉美味完全昇華. 旁邊橄欖油火箭菜新鮮爽口.>凍檸茶(無限refill)Refill左一次嘅凍檸茶好似同第一杯差小小, 淡
節日二人套餐 (HKD398)
韓國風味甜辣醬雞搥
頭盤-韓國🇰🇷風味甜辣雞搥6件
意大利特色薄餅
意大利🇮🇹特色薄餅
烤美國特級安格斯肉眼扒
主菜-烤美國🇺🇸特級安格斯肉眼扒
凍檸茶(無限refill)
Refill左一次嘅凍檸茶好似同第一杯差小小, 淡啲.