2024-03-25 15 瀏覽
識到幾個新朋友,前幾日第一次一齊食飯,網上搵到銅鑼灣的強小亭,係食日本野,質素係高上高質,環境就更加係好靚好高級,有晒日本風,裡面既店員都禮貌好好,裡面既餐點食物都好豪華及豐富☺️☺️今晚既晚餐好豐富,放到成枱都係阿,呢個餐係叫做松,食到我地勁飽阿,和牛他他沙津超好食,佢既菜好新鮮,😍原來仲有前菜三點做頭盤,跟住再食到和牛壽司,和牛好濃味,係可以話勁新鮮,食到中間部份,就有刺身盛盒,放得好靚好整齊,呢個刺身好豪華,😍我地都搶住來食,壽 喜燒就更加唔洗講,係好值得食既,呢個鳥取A5大山黑毛和牛盛盒好誇張,有上後腰脊肉、西冷、丸芯、內腿肉、外腿肉、牛小排、肉眼,睇到都係好紅潤好鮮艷,😍牛味非常濃郁,一食都已經食得出係高質既靚牛肉啦,食了咁多肉,當然仲有野菜拼盤啦,幾款野菜集合一齊,外型都夠晒吸引,野菜好好食,和牛味噌煮同埋和牛油渣飯都好特別,一定要飲埋清湯同埋食甜品😍