2009-02-21
昨晚打去訂今日己經冇位了,唔訂位又唔接受, 結果今日大吉的職員打回來. 話有人唔要張枱. 可以比我地. 我之前聽朋友講話呢間野好食. 見到我朋友又話想吃日式放題自助餐, 未去試下囉, 由6時入座. 限時兩小時半要交枱. 我覺得很足夠. 因為佢地上枱好快手. d食物即叫即整. 熱烘烘的。好多款. 選擇. 差不多有120元款. 炸物,熱到出煙. 好正~ 壽司好大舊,冷鳥冬好彈牙. 及滑身. 仲好食過赤丸制. 炒蜆好入味.最好味係佢推介的蟹肉羮, ! 一入座就問我地要唔要. 因為late會好快冇哂. 雪花牛肉粒鐵板燒. 好軟熟,唔un. 雪花牛肉蝸好大~ 本身湯底好濃郁, 夠哂味. 同埋好多料, 見到佢個餐牌還有好多的飯. 未試. 美中不足. 朋友還叫了兩樣野. 都好難食. 羊肉,好show, 入唔到口. 焗蠔,好怪味. 朋友話係調味料焗到好難食. 只吃蠔就冇咁差. 不過呢間野標明. 吃餘的要罰錢 ! 環境地方黃橙暗暗的,位子有距離, 不迫. 嘈音冇乜.. 可能我地早入去. 係坐到七時許開始多人起來. 汔水任飲~ 服務 : 佳. 侍應有笑容,沖水快, 食物上得快. 冇漏單的問題. 點菜:
結果今日大吉的職員打回來. 話有人唔要張枱. 可以比我地.
我之前聽朋友講話呢間野好食.
見到我朋友又話想吃日式放題自助餐, 未去試下囉,
由6時入座. 限時兩小時半要交枱. 我覺得很足夠.
因為佢地上枱好快手. d食物即叫即整. 熱烘烘的。
好多款. 選擇. 差不多有120元款.
炸物,熱到出煙. 好正~
壽司好大舊,冷鳥冬好彈牙. 及滑身. 仲好食過赤丸制.
炒蜆好入味.
雪花牛肉粒鐵板燒. 好軟熟,唔un.
雪花牛肉蝸好大~ 本身湯底好濃郁, 夠哂味. 同埋好多料,
見到佢個餐牌還有好多的飯. 未試.
美中不足. 朋友還叫了兩樣野. 都好難食.
羊肉,好show, 入唔到口.
不過呢間野標明. 吃餘的要罰錢 !
環境地方黃橙暗暗的,位子有距離, 不迫.
嘈音冇乜.. 可能我地早入去. 係坐到七時許開始多人起來.
汔水任飲~
點菜: 填1-10.. 每款食物. 填1, 就只黎得一件.
價錢: 略貴左. 加埋一差不多二百元一位.
如果吃魚生的朋友. 一定回到本.