2022-12-12
色香味俱全,當然係最完美,但味道點都要行先!網上預約,餐廳嘅位置都要有D眼力,先搵到!到達餐廳,竟然係空無一人,週末接近七點嘅晚上,只得我哋一張枱!心裡面充滿「伏味」,但都係坐低試吓!環境同服務都OK,空間亦都寬敞舒適!餐具同Menu都睇得出,用心安排製造華麗感!Menu以 set 為主,另外亦都有散叫!雖然上網預訂有折扣,但睇落性價比唔高,決定散叫!點咗「北海道帶子」,下邊放咗個湯做底,雖然話係精心製作,但係個湯係凍,亦都只食到黑松露味 🤨亦嗌咗「超級大虎蝦意粉」,蝦嘅中間切唔開,一睇透明顏色,原來係未煮熟 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 另外意粉係冇味 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 跟住上「美國安格斯牛肉」,要求五成熟!火候控制唔好,牛嘅表面係有啲乾,裏面接近9成熟!!!👎🏻👎🏻👎🏻炒飯同鯛魚,只係合格!埋單接近$1200,仲係已經扣左網上訂位折扣!我明點解全晚得我哋一張枱包場!應該冇下次 😢😭下次D餐廳,睇完網上點評,都仲要問吓朋友先好去食! 😏
下次D餐廳,睇完網上點評,都仲要問吓朋友先好去食! 😏