2024-01-05 510 瀏覽
呢間印度餐廳第一次幫襯,叫咗4樣野,有2樣好食有2樣唔好食,先講好食嘅︰招牌天多里乳酪香料烤雞Tandoori Chicken半隻,味道好,無Over Cook,肉質鮮嫩夠Juicy,點埋佢個秘製醬汁味道更好,果然係招牌菜。墨西哥式雞肉芝士軟烤餅Chicken Quesadila,一份4件,個Quesadila烤得啱啱好,少少燶又唔會太燶,有炭火香味。入面D雞肉乾濕度又係啱啱好,太乾會好難食好似柴皮咁,太濕又係搞到件Quesadila濕立立出晒水奇奇怪怪咁。至於唔好食嘅就有︰Paneer Kadai︰個汁唔夠香唔夠濃,D印度芝士可能太大粒所以吸唔晒佢個醬汁嘅味道,嘥咗。Butter Naan︰呢個唔好食真係抵打,印度野D印度薄餅點可以唔掂架,估計佢係整定然後翻熱,我唔介意佢係翻熱不過翻都要翻得好D,仲有佢唔夠乾身。
至於唔好食嘅就有︰
$138.5