2019-08-15 817 瀏覽
呢排返工比較多野要煩, 收工要食啲特色野慰勞吓自己, 所以黎到咗呢間POP vegan 素食餐廳。裡面環境優美,裝修精緻,座位也比較寬敞。Impossible burger第一次食健康嘅竹炭包, 還要是素菜漢堡夾雜住好厚生大冬菇, 素肉扒,芝士,蕃茄,生菜,仲有新鮮炸起嘅薯條同沙律菜伴碟。Vegan Tuna Tartar色彩亮麗的吞拿魚他他好吸引、新鮮的沙律菜配上我最喜歡的牛油果、還有吞拿魚、芒果、蕃茄、藜麥等、味道清新、超好吃又健康!!dairy free vegan ice cream我選了較特別的薑味!雪糕的質感幼滑,薑味非常突出,帶有少許辣勁,刺激味蕾,十分過癮。这里的菜式多样款式多,口感纯正喇。服務:服務態度好,店員臉上常有笑容。 環境ok,消費有比較親民

Impossible burger

Vegan Tuna Tartar

dairy free vegan ice cream

2019-08-08
12 分鐘 (堂食)
用餐優惠
現金券