好多年冇食過吉野家,呢間分店喺度開咗好耐,我都冇食過,我諗大概五年都冇食過吉野家今日特登過嚟食呢間吉野家,超多人,而且啲人坐到亂晒籠,而家疫情期間有塊板間住,有啲明明係二人座位,但係唔知點解會有一個人坐住喺二人座位,但係另一個手袋又擺喺另一個二人座位,好多呢種人喺呢間店出現餐牌方面都係亂晒籠,而家原來出咗好多新嘅套餐,好多唔同新嘅配搭,但係根本冇清清楚楚列出來,睇晒成間店嘅餐牌,只係講有打邊爐火鍋,有鰻魚飯,同埋有特盛兩送飯三送飯,完全唔知道單送飯係幾錢,亦都唔知但送飯嘅套餐喺邊可以睇到整體員工都係好有禮貌,可惜成間店嘅格局同埋餐牌嘅管理都係亂晒籠,估計係管理層嘅問題⋯⋯食物方面唔使多講,都係一如以往咁嘅味道,反正咁多年來佢哋嘅烹調方法都係一樣。不過值得一題係個豚肉芝士漢堡,冇諗過係咁大舊,真係超大,幾十蚊可以叫咁大個飯,有珠有雞有牛,真係好抵,不過個漢堡扒嘅口感同味道都好似貢丸😂唔係難食,都OK嘅,都幾好食嘅,好似巨型芝士貢丸咁汽水走冰都夠凍,不過唔知係咪太多年冇飲,而家大左食嘢嘴刁左,覺得呢度啲汽水特別難飲🤣早知加$3轉特飲!