2016-01-18 3743 瀏覽
朋友揀左呢間意大利餐廳慶祝生日, 好彩訂左枱, 原來都好多人的呀. 我記得之前食的時候, 係地下的, 依家搬左上樓上, 地方大左, 開揚左. 可以望到廚房入面係度整PIZZA添呀調味料都好齊全的呀先上一些麵包, 有幾款的, 都幾好味, 加埋D黑醋及檻欖油一齊食, 就係好夾呀.我們點左一個四式芝士PIZZA, 賣相都好吸引的, 上面好多火箭菜, 然後係芝士及茄醬, 個批都算脆身及唔厚, 好味的. PAMA HAM沙律, 賣相都好靚的, 都好多PAMA HAM,仲有一些唔多款式的沙律菜, 豆及車厘茄等, 都幾FRESH的, 好味的.什菌意大利飯, 同我想像的不是很同, 但都夠香及好味的, 飯都軟硬適中.其實食飯選擇唔算好多, 我們後來再加左幾樣嘢一個海鮮拼盤, 都好多唔同種類的海鮮, 賣相好豐富及吸引的呀, 有一條魚, 蝦, 魷魚, 帶子, 龍蝦仔, 條魚好香好好味, 煎到金黃色, 魚肉唔腥, 又夠滑, 朋友都話好好味, 龍蝦都啖啖肉呀, 夠爽及彈牙, 帶子都好彈牙.仲有SIDE DISH係青瓜, 茄子, 車厘茄及菇. 都好清甜的呀, 好味另外有一些蜆, 蜆肉夠鮮甜 , 入味及冇沙的.黑松
可以望到廚房入面係度整PIZZA添呀
調味料都好齊全的呀
其實食飯選擇唔算好多, 我們後來再加左幾樣嘢
另外有一些蜆, 蜆肉夠鮮甜 , 入味及冇沙的.
黑松露長通粉, 呢個係全晚最熱的一道菜, 好香好好味, 黑松露的味道好出的呀, 但又唔會太濃及咸, 啱啱好, 長通粉都好爽唔會過淋身的, 好夾呀.
食物係好的, 但係唔夠熱呀, 唔知係咪一早整好, 但又唔係好快上菜喎. 服務就差D, 唔夠人手及效率
2015-12-17
慶祝紀念