2023-05-11 748 瀏覽
上次去迪士尼睇唔到煙花 ,所以今次晏少少去到,再book埋大冒險家餐廳 個半自助餐星夢光影package,可以慢慢食,再去vip 區睇煙花🎆。半自助餐唔算多選擇,不過基本嘅凍盤🥗,甜品🍮同冷熱飲☕️都有,講真,喺園入面食個麵都百幾蚊,我就寧願加多少少錢嚟呢度,至少坐得舒服,食物又ok。我同老公嘅main各自叫咗牛🥩同魚🐟,而小朋友就係兒童餐,有個mini burger🍔薯條🍟雞脾、啫喱同雜菜。而我同老公嘅魚同牛都唔錯,入口嫩滑,個魚嘅魚皮都煎得好脆口,麵豉醬好入味,對得起個價錢嘅,阿仔都爭住食我個魚😂。煙花8:30pm開始,用餐時間去到7:45pm,我哋再慢慢行返出去vip 區,雖然叫vip但都最好早少少去到好D,因為愈晏就會愈多人,不過叫做企最前,其實已經爭好遠。有小朋友同BB車嘅,如果可以,我建議俾多少少錢join呢個package,成個睇煙花同等嘅過程會舒服好多。