2017-04-28
約左屋企人食飯, 中菜當然係首選, 呢間之前試過都唔錯, 今次再黎!龍蝦係媽媽至愛, 就點了芝士焗龍蝦, 大約三斤重, 上菜時已經聞到好香芝士味, 熱溶左既芝士混埋係龍蝦入面, 充滿住咸香鮮味, 龍蝦肉肉質相當彈牙, 亦都多肉, 底層有伊麵底, 沾滿左芝士汁, 食完都幾飽肚!清蒸大海班, 火喉控制得唔錯, 唔會過老令到D魚肉變嚡, D魚皮有D咬口, 口腔內感受到D膠質, 個人黎講幾LIKE喎, 唯覺D䓤絲可以再多D就仲好啦!上湯浸蕃茄菇菌黃帝菜, 清清地之選, 唔會成日都只係識食炒菜, 一碟入面包括幾種蔬菜, 顏色又紅綠配咁幾吸睛, 黃帝菜用上湯浸都唔錯!香芒黑松露大蝦球, 甜美芒果遇著爽口蝦球, 無需剝殼, 岩晒我, 食到有黑松露味, 兩隻都幾夾!侍應服務反應快, 不時主動幫你換碟, 唔錯!
侍應服務反應快, 不時主動幫你換碟, 唔錯!