餐廳: 元気寿司 (置富第一城)
資訊:

2012-12-04 48 瀏覽
尋日約女友人VL今日(4-12-2012 Tue)同我食lunch,因為佢有o野畀我,佢先o係o度搵位同食少少o野等我,我o去到時都未多人,而我o地係坐o係order枱,我o地食o左:正常冇特別o既1.– 3.$18.00o既北寄貝壽司同赤貝壽司, 加州小卷5.黑糖腐皮壽司見佢係黑糖咁特別至叫,外表似整燶o左o既腐皮.味道同普通o既一樣,內裡就有啲沙律醬.6.VL要o既辣味三文魚軍艦呢個唔係o衣o家睇返都以為漏o左單,睇返相原來係有o黎到,點解我會以為漏o左?係因為佢我食o既時候唔知佢係乜同完全唔辣,好差.7.海膽墨魚軍艦一睇就知得好少海膽,將海膽攪到好似獻汁同o岩o岩好掛到o係墨魚o度,完全食唔到海膽味,唉!4. VL要o既大學芋我開頭唔知咩o野,VL話係蕃薯,o黎到個樣好似好靚,食落,外表o既汁係微甜,但我件蕃薯乾晒水,好唔掂.之後食另一件就好啲,有少少紫亦有汁,但都係唔甜.呢餐畀我o既感覺係差o左,連元氣都咁差.服務:叫完o野都等o左一段時間至開始有壽司到o黎,不過就密密斟熱水,OK o既.連VL之前自己食o左三文魚同玉子壽司,呢餐埋單$157.00

正常冇特別o既

5.黑糖腐皮壽司

6.VL要o既辣味三文魚軍艦

7.海膽墨魚軍艦

4. VL要o既大學芋
大學芋

呢餐畀我o既感覺係差o左,連元氣都咁差.
左上:北寄貝壽司,右上:黑糖腐皮壽司,右下:加州小卷,左下:赤貝壽司
左:辣味三文魚軍艦,右:海膽墨魚軍艦
服務:

2012-12-04
$78.50 (午餐)