2017-03-22
朋友介紹黎食!就試下。。。我坐地下嗰層!叫完野食!轉頭就黎!快到。。。一個點。。。枱超級細。。。放完一個同野飲以。經無位。。。第二個又即刻到。。。店員就咁放係則邊。。。之後要我地自己諗點擺。。明明見到無位放都唔幫我地hold住d食物唔好出住。。。要我地自己叫。。。店員無野做就(i)晒喺度傾計。。。仲要講得大聲過啲客。。。都算。。。仲要有個人問點解有碟野係到。。。勁大聲話個客話無位擺喎。。。等我地食得勁急勁快。。。再上其他野係凍嘅。。。即係我地叫唔好上住。。佢地就咁放出黎。。。由佢吹凍曬。。。仲要整包個呀姐又食野。。。食完又攞返隻手去整包。。。仲要唔帶手套。。。一路食野一路整野食就唔好整open kitchen 比D客見到晒啦!雖然唔係咩特別貴嘅餐廳。。。但最基本一間餐廳要有嘅水平同態度都無。。。食物再好食都唔會再黎!