餐廳: 常悅素食
資訊:

印象令人最深刻的是,其中之前曾經食過一次好好食的紅燒燕窩素翅,今次再食竟然味道變了,氣味非常臭🤢 我哋同staff反映, 第1位staff話在煮過另一碗俾我哋,佢話廚師話臭味係因為筍味所以我哋就想「走荀」因為估計今次只係一時失手,因為上一次食真係非常好食5分鐘之後有第2位着黑色西裝的女staff表示唔係筍味,而係菇味,佢話直接幫我哋取消,因為菇係走唔到。成個流程處理得非常好👍🏻態度都非常好,完全冇面有難色,亦都冇任何唔好嘅感覺, Staff嘅應變非常好,又有禮貌👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻另外當時隔籬枱坐咗一位外籍人士,雖然Staff唔能夠用英文溝通,但係佢都非常盡心盡力去幫助果位外國人,非常nice👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻員工又好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

食物好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻員工又好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2023-04-12