女朋友生日,朋友介紹左去合和中心的R66,佢話那裏無論環境和氣氛都十分浪漫,而且生日果位重有半價但叮嚀我千祈唔好對其食物有太大期望入到去,環境,格局,加上燈光的配合,好classic and 好romantic.但可能因為自己耳水不平行的關係,有點兒覺得頭暈我選擇了一個近窗的座位整個維多利亞港影入眼簾,馬場,山頂 , 個view 己經值回票價,正~~跟著當然去攞野食見到的食物真的平平無奇,感覺就好似跟旅行團的酒店的自助餐咁味道就見人見智LA~而我最值推介的係”焗田螺”都幾大隻, 而且好有肉質感我同我女朋友異口同聲都話”GOOD” !享受的期間,有2位的歌手更為我女朋友送上一首生日歌,佢當然sweet 都爆LA~HAHA~~可惜,至於Service , 的確有點強差人意叫人加水,等左好耐都無人refill埋單,又等左一段時間romantic 食 buffet , R66 Anyways, 如果要搵一個浪漫的地方,R66 都係一個唔錯的選擇但食物就 ….
但叮嚀我千祈唔好對其食物有太大期望

但可能因為自己耳水不平行的關係,有點兒覺得頭暈

我選擇了一個近窗的座位

跟著當然去攞野食
見到的食物真的平平無奇,感覺就好似跟旅行團的酒店的自助餐
味道就見人見智LA~
而我最值推介的係”焗田螺”
都幾大隻, 而且好有肉質感
我同我女朋友異口同聲都話”GOOD” !
HAHA~~

可惜,至於Service , 的確有點強差人意
叫人加水,等左好耐都無人refill

但食物就 ….

2009-08-18