2019-04-30 432 瀏覽
晚餐本身行入呢間店,係打算與太太叫個扒食,坐低咗之後先知道原來係食自助餐,本身想走,但又不想再搵嘢食,所以照坐低食。但呢個決定我做得好錯,首先食物完全唔掂,未去到難食,但唔好食,食物又唔吸引,款式又少。首先會有一個海鮮併盤(元貝,蝦仔,花甲仔,幾舊 魷魚等,食物唔熱,啲汁又好怪)我食了幾款食物,天使麵(發到脹晒唔掂),牛仔骨,牛仔粒(完全咬唔到)德國腸(唔似德國腸),自選沙律(沙律菜,栗米,番茄仔青瓜,已經係最好食)甜品及生果真係好唔吸引,所以無食,食咗大約40分鐘就埋單走人。雖然有折,但兩個人埋單都5百幾蚊,可能有人會講,二百幾蚊想食啲乜嘢呀,其實錢唔係問題,只想食到啲好食嘅食物,真心講一句,不會有下次。