2016-08-18 3034 瀏覽
其實揀得呢間唱K都係因為佢多外語歌過另一間講真話音響好過另一間真心唔覺但係好黑仔, 幫襯兩次, 兩次都有D衰野頭一次去並唔係呢間分店, 果次D野食真係嚇我一跳份量少之餘仲要難食, 當堂覺得, 唔係一向SELL呢度D野食掂過另一間既咩仲要D音響勁差, D咪成日WAN WAN聲咩事然後當然又係STAFF問題啦, 個個都黑面神咁, 唔係要你笑住咁對D客, 但都唔使好似見到殺父仇人咁下話?好, 講番今次呢間, 一開始都冇乜野, 以為終於可以一洗之前既不快經驗野食黎晒, 又幾好食, 叫左個SET B咩炸雞球同脆薯籃食完後就叫個STAFF上蛋糕叫左3次冇人黎, 等到CUT歌之後先黎搵個黑口黑面既人入黎, 都係果句, 唔係要你笑住入黎但有人生日你都唔使咁呀嘛好啦, 佢講明話9點半交房, 我都想走但係你9點半先俾個蛋糕我我地兩個人點可能咁短時間內食晒交房俾你仲要碟呀叉呀全部唔俾你5分鐘後突然有另一個黑面神走入黎叫你同你講交房快D走成件事根本傻的嗎, 我地已經同你講3次上蛋糕你都唔肯上, 而家就走黎催我地走, 我地都想快D走, 有第二度去,你估我地好想坐係度呀?食蛋糕期間條友係咁係門度裝睇住你食完未,
其實揀得呢間唱K都係因為佢多外語歌過另一間

講真話音響好過另一間真心唔覺

但係好黑仔, 幫襯兩次, 兩次都有D衰野

頭一次去並唔係呢間分店, 果次D野食真係嚇我一跳

仲要D音響勁差, D咪成日WAN WAN聲咩事

野食黎晒, 又幾好食, 叫左個SET B咩炸雞球同脆薯籃

食完後就叫個STAFF上蛋糕

叫左3次冇人黎, 等到CUT歌之後先黎

搵個黑口黑面既人入黎, 都係果句, 唔係要你笑住入黎

但有人生日你都唔使咁呀嘛

好啦, 佢講明話9點半交房, 我都想走

但係你9點半先俾個蛋糕我

我地兩個人點可能咁短時間內食晒交房俾你

仲要碟呀叉呀全部唔俾你

5分鐘後突然有另一個黑面神走入黎叫你同你講交房快D走

成件事根本傻的嗎
, 我地已經同你講3次上蛋糕

你估我地好想坐係度呀?

食蛋糕期間條友係咁係門度裝

睇住你食完未, 真係好傻的嗎

最後走果陣個黑面神即刻衝入間房仲要黑你面果下先經典

P.S. 我可以保證我成個唱K期間完全冇得罪過, 留難過或者俾過面色俾任何STAFF, 就係唔明點解佢地可以遲上蛋糕仲要黑番你面趕你快D走
2016-08-12
慶祝紀念