餐廳: 紅雞冰廳
資訊:

九龍城紅雞冰室開咗冇幾耐坐低叫咗個洋蔥叉燒炒蛋飯佢差唔多食完咁滯先隊咗兜例湯過嚟全餐飯最出色估唔到竟然係個例湯豬骨雞腳花生粟米紅蘿蔔非常之足料好味有益有健康阿姐聽我贊到佢碗湯靚佢仲講畀我哋聽絕對冇味精之係畀咗少少鹽亦都食得出真係冇味精只不過係滾得夠耐所以夠曬入味你兜就係我本來叫嘅洋蔥青蔥滑蛋叉燒飯佢唔係畀豉油係畀美極鮮醬汁雖然有啲鹹但係非常之好食飽到抽筋食到嘔另外仲叫咗個再普通不過嘅常餐沙爹牛肉麵都有少少辣豆沙嗲夠香麵質爽滑彈牙另外最想一提嘅係佢哋啲服務如果老闆你睇到呢篇嘢嘅話麻煩你盡量請多兩個人幫手的而且確你啲嘢好味但係你完全冇人做嘢落單又冇人落傳菜有冇人傳你哋嗰幾個員工已經非常之盡力做得非常之好但總會有界限你隔離嗰幾間非常之知名嘅茶餐廳大排長龍人哋除咗好味之外仲要服務好你只係得好味服務欠佳
九龍城紅雞冰室開咗冇幾耐

例湯