2023-04-12
✅漢堡真係超大個 share食好過癮又打卡✅裝修都好唔錯 始終係酒店✅適合慶生嘅 我見隔嚟有人慶生係可以插蠟燭係個漢堡到😆 而且可以坐得耐✴️卡位會有啲窄 ✴️服務態度我覺得一般⭕️Monster Burger(特大漢堡 4人用)⭐️⭐️⭐️⭐️(會先全個完整上比你影相,之後幫你切成4份)(唔係淨係得大份嘅,入面啲餡都好豐富,入面有啡菇好juicy,蛋係7分熟,牛肉都唔乾身,整頭口感同味道都幾好)⭕️Buffalo Wings ⭐️⭐️(我覺得太酸,同偏乾身,冇肉汁)⭕️Lemon Meringue Pie ⭐️⭐️⭐️(呢間啲蛋糕都係好巨型,其實4個人分都得😂 但太甜,好在有檸檬味中和下)⭕️Mashmellow Chocolate Shake ⭐️⭕️The Elvis Shake ⭐️(都幾大杯嘅,可以兩個人分😂 不過真係好甜而且冇奶味)(我先係openrice買咗預付優惠,去到再叫milk shake同cake)
✅裝修都好唔錯 始終係酒店
✴️卡位會有啲窄
✴️服務態度我覺得一般
(會先全個完整上比你影相,之後幫你切成
4份)
⭕️Buffalo Wings ⭐️⭐️
(我覺得太酸,同偏乾身,冇肉汁)
⭕️Lemon Meringue Pie ⭐️⭐️⭐️
⭕️The Elvis Shake ⭐️
(都幾大杯嘅,可以兩個人分😂 不過真係好甜而且冇奶味)