2022-01-15 469 瀏覽
環境:週六下午,搵間cafe坐下休閒下,開心嘅。4點零鐘嚟到,人流比較少,都坐得舒服。音樂有啲啲大聲,戴住耳機無點聽嘢,都聽到舖頭嘅歌偏大聲。食物:Tea Set(New York Cheesecake、榛子朱古力鮮奶)價錢:$74 + $5(特別飲品)評價:⭕ 蛋糕其實都好難出事,擺盤都唔錯,重有啲檸檬清香,慢慢嘆幾啱。⁉️ 感覺上價位有啲高,如果坐得耐,休息傾偈會圍得返皮,多過靠食嘢。❌ 朱古力鮮奶有啲過甜,接近死甜,好似落咗好多糖咁,飲到個喉嚨有啲涸。但係整體上又好似有啲稀,唔夠濃郁,未太知係點解。✳ 有加一,有最低消費(一杯飲品 $47)。✳ 侍應有啲來無蹤,去無影嘅感覺。似乎有個比較貪玩,有個比較盡責,人手似乎有啲不足。

價錢:$74 + $5(特別飲品)
評價:

✳ 有加一,有最低消費(一杯飲品 $47)。