2011-04-28
非常同意樓下朋友所講的,員工的服務態度真的有待改善。友人之前已打電話訂位,但友人忘記訂位編號,於是友人叫帶位女士幫忙check一check, 果位女士就黑口黑面一句話︰唔會幫你check。之後唔知友人點樣同佢講啦,最後都攞到飛,但我地未齊人,果位女士好兇惡咁向我友人話︰未人齊唔入得,一定要齊人先可以入場。然後我叫友人同果位女士講︰我地而家一次過俾哂錢先,朋友嚟到我地出嚟接佢得唔得吖?之後果位女士死死地氣話︰得! 入到場,地方大,但是日紅日,好多人,全場爆滿,所以令到個場好焗。可能有人投訴太焗,啲員工之後先至去開哂啲活動門窗。食物︰都有好多選擇,而且都幾好味。牛扒、豬扒、雞翼、丸類、應有盡有,而且還有熱食。場外環境幾好,對住個沙灘,如果由下午燒到入夜的話,都可以欣賞到靚景。
之後果位女士死死地氣話︰得!
可能有人投訴太焗,啲員工之後先至去開哂啲活動門窗。