2024-10-05
嚟左呢間餐廳兩次,人流唔多,一方面覺得唔太多人,好舒服,但另一邊覺得佢值得更多人流!所以出個post! 首先講booking, 無online booking係麻煩啲嘅,打電話又唔一定通,次次都要打第3次先通,不過唔緊要☺️食物方面,性價比高,小食方面,雞翼有5件,好抵;$1XX一個main pasta, 份量亦好夠;豬手$188,脆皮好夠,咬落去係脆口,好好食。飲品方面,值得一讚係有本地啤酒👍🏻👍🏻 仲要係荃灣出產嘅啤酒👍🏻 支持本地啤酒真係好重要👍🏻服務方面,waiters好專業,同佢地嘅外表好唔同😂 有啲外表好年輕嘅waiter, 但擺盤、收野都好快手,同識做。落order果陣提左幾次食物要等20分鐘,(可能驚我地會投訴佢慢😮💨),但我地唔心急😊,最後10分鐘都已經出到菜👍🏻張枱細都擺到,又會好細心咁叫我地食左小食先,幫我地收咗大碟,騰返多啲位出嚟。見我地食到尾,係到傾計,啲碟有少少污糟(講緊都係兩舊雞骨),又主動幫我哋換新碟🥹 依家好難搵到服務細心嘅waiters唯一唔好就係餐廳比較凍🥶 同埋啲枱好細。枱細真係唔知玩個客定玩員工🤣 不過為左打卡同營造空間感就可能要做細枱啦🥰 嚟
嚟呢到打卡,食飯真係唔錯~ 希望佢地都keep到服務水準啦👍🏻