2020-10-22
荃灣一向多嘢食,今日又發掘到一間大份又抵食既西餐廳。餐廳位於旺地千色匯,地鐵站出去好方便好易搵🧚♂️食物既種類都好大路,意粉焗飯牛扒都有,平均$88-$178,幾抵食🧞♂️我地就order左份鐵板特級肉眼扒同 龍蝦汁大蝦墨魚麵,加個$18小食 - 焗芝士蕃茄大菇,再要左店員推薦個皇牌龍蝦湯🦞皇牌龍蝦湯好濃郁wo,加左忌廉特別creamy,湯入面雖然冇龍蝦肉,但都有兩隻蝦,有點誠意分!餐廳上菜迅速,鐵板特級肉眼扒熱辣辣冒著煙地上枱,香氣逼人!肉眼扒仲好大塊,份量價錢計落好抵食🧚♂️ 五成熟岩岩好,食落都無雪味,不過鐵板就會油少少,先食左配菜先好啲焗芝士蕃茄大菇好juicy,蕃茄味好甜好突出龍蝦汁大蝦墨魚麵,龍蝦汁其實同皇牌龍蝦湯個基調好似,再濃縮杰少少咁,所以一樣咁香。墨魚麵我開頭以為好稔,但又唔會wo,幾彈牙!仲無食到成排牙黑哂haha🧛♂️Overall環境夠乾淨,食物抵食,會再幫襯🧞♂️
焗芝士蕃茄大菇好juicy,蕃茄味好甜好突出
Overall環境夠乾淨,食物抵食,會再幫襯🧞♂️