約左幾個小朋友一齊玩,決定去港島少有既playjouse玩👧🏻👧🏻👧🏻weekdays午餐時段可以玩12-5pm,都幾抵玩👍🏻👍🏻kidskiss既位置算方便,搭巴士/電車去行5分鐘到就去到,帶著小朋友都唔會太累👍🏻一到餐廳就係入口等餐廳職員幫我地帶手帶,餐廳地方都算闊落,不過唔多位置比我地擺袋🫣落單用qr code,選擇唔算好多,不過都算有唔同款食物比小朋友選擇👶🏻大人飲品種類就比較多,我揀左奶蓋茶都唔洗加錢👍🏻等左十幾分鐘先上菜,食物不過不失算係咁,不過去playhouse先係主菜,對食物要求唔高😂小朋友好快食完就衝去玩🫶🏻playarea比我想像中大,都幾多嘢玩有個超大既波波池,好多嘢買既超級市場,好多食物玩具既露營camping area,玩具車既賽道(可以扮維修車輛)etc….小朋友玩得超級開心,防曬電媽媽爸爸都好開心😇😇😇

小朋友玩得超級開心,防曬電媽媽爸爸都好開心😇😇😇