2011-10-12 1719 瀏覽
睇食評見唔錯, 就同家人一行18人去試試!18人包左半場, 我地5點就到左, 去到時上一個時間既客人還未走, 所以我地都等左一陣間, 到5.10分到負責人1號問我地開始未?我反問番負責人"你執好場未?你執好我地就可以開始", 負責人2號話佢有sms比番訂位人交場係6點),最後5.30 - 9.30, 咁點解負責人1號之前o係5.10分時問我地開始未? 咁即係6點先交場呀?定係以人到左入場計時呀?食物並沒有其他食評般多種類及新鮮,食物數量亦未能做到任食!!! 這個價錢不算便宜, 但講明是任食,但實際並沒有做到!!食物 : 牛扒雞扒豬扒雞翼金沙骨鯖魚件豬頸肉菠蘿件腸仔, 丸類茄瓜片, 粟米, 青椒, 青尖椒2包金菇菜蕃薯厚切方包首輪牛扒係得5塊雞扒5塊豬扒5塊金沙骨7條鯖魚7塊香腸仲係得14條 (一人都無一條)牛扒都預左唔會係靚牛, 但第一盤牛扒已見發黑, 所以食完第一輪都沒有再要求refill牛扒雞扒味道ok,細細件容易燒豬扒味道一般金沙骨我冇食到雞翼有2種味道, 味道夠入味鯖魚件之前的食評相片係多春魚(但晤係鯖魚),今次只有鯖魚件,只用黑椒醃,如果加少少鹽會更野味鯖魚叫左refill
睇食評見唔錯, 就同家人一行18人去試試!

食物 :
鯖魚件
豬頸肉
菠蘿件
腸仔, 丸類
茄瓜片, 粟米, 青椒, 青尖椒
2包金菇菜

雞扒5塊
豬扒5塊
金沙骨7條
鯖魚7塊
香腸仲係得14條 (一人都無一條)

牛扒
都預左唔會係靚牛, 但第一盤牛扒已見發黑
, 所以食完第一輪都沒有再要求refill牛扒

雞扒
味道ok,細細件容易燒

豬扒
味道一般

金沙骨
我冇食到

雞翼
有2種味道, 味道夠入味

鯖魚件
鯖魚叫左refill一次,再叫第二次時已冇貨

豬頸肉
原本是沒有供應的,因為鯖魚已沽清,所以負責人話係”豪”比我地!!!!

腸仔,丸類
正常類別

疏菜類
茄子片, 真係要讚一下負責人既刀工, 可以片到紙咁薄!同埋純天然冇添加,一粒鹽或一滴豉油都冇,可能係我地冇開口問人要o者~

青椒片, 青尖椒
都係純天然冇添加, 青尖椒夠哂辣

粟米
甜!!

金菇菜包
我冇食,所以唔知係咪都係純天然冇添加

蕃薯
我都冇食,眼見係將一條日本蕃薯1開2

菠蘿
燒過係甜d, 平常菠蘿炒送既味道

厚切方包
提供的蒜蓉牛油, 蒜蓉不夠香, 方包好味

飲品
每人一罐, 但飲品唔係咁夠凍, bbq就係要有極冰凍飲品配搭!!!

食左第二輪某幾類食物已沽清,最後連厚切方包的包皮也出了,15位大人, 1位中童, 2位小朋友, 都未能食得滿足!!!

中童價錢要收$9x, 不明為何不是半價呢 (原價$168/位) ???真奇怪!!!

提供的遊戲機,之前食評都係包半場都有得玩,但係負責人2號同我地講因為我地只包半場係冇包遊戲機,但係又可以"豪"1個鐘比我地玩!!!何以又會之前包半場的食客就可以唔使受恩惠地可以玩遊戲機??

$138價錢就有肥美多春魚, 但而家$168就只得鯖魚件??仲要只供應得2輪????

比咁既價錢,但係食物同服務都唔值呢個價錢囉