2021-06-14
餐廳比較細,環境氣氛普通。餐廳食物賣相正常,但食物味道一般。同朋友點左一個龍蝦湯打算比小朋友飲,但湯入面似乎加左少量酒,莫講小朋友,就連大朋友都唔中意飲。另外,叫左一份焗豬肋骨,明太子意粉同墨汁麵,味道唔錯,分量少。仲有一個小食拼盤,同員工落左order,但等左好耐都無到,離左既野食食得差唔多就無打算追。每份餐既價錢都相對比較貴。飲品款式多,但沒有特別吸引之處。總共叫左一杯雞尾酒,味道很淡,無酒精味,薄荷味較重。雞尾酒同野食同時落單,但等左好耐,朋友追問發現員工並無落單,後來等多10多分鐘,員工先將野飲送上。最令人覺得嬲既係,朋友啊妹生日,原本霖住整左個蛋糕同巨慶祝,點知蛋糕羅到餐廳,員工同我講雪櫃“可能”無位擺,問我會唔會係度砌,仲加以強調提醒我砌餅費每位10蚊。我將蛋糕交比巨地既時候仲係完整無缺,交左比巨地之後,蛋糕不但溶曬,而且塌左大半邊,生日牌亦都裂開一半,呢個係非常之差。員工並無經過本人同意就擅自開蛋糕,準備起餅。服務態度甘差,且無禮貌,問都無問就開蛋糕,連一句道歉說話都無,呢個不能容忍。餐廳食物質素已經唔係話好,態度仲要甘差。以後唔會再光顧呢間餐廳,只此一次。亦都不建議各位
以後唔會再光顧呢間餐廳,只此一次。亦都不建議各位友人光顧。上菜速度慢,員工服務態度質素又差,連尊重客人最基本既野都唔識,甘不如我去食茶記好過,起碼人地上菜速度快,禮貌話唔定比呢間餐廳既員工好,重點係識得尊重客人。