2022-08-18
店面用藍綠色做主色調, 配搭木色, 色彩鮮明被安排了一個卡位, 剛好可見到外面樓景, 空間感都大, 幾舒服 有點欣賞佢既飯枱設計係同MENU 既封面, 同埋碟杯配襯埋, 幾靚呢方面幾落心機➽柚想蝦你 $108 幾有心思既改名, 哈哈, 有點可愛呢個大推薦首先外形上好吸睛, 色彩繽紛既沙律放係玻璃碗, 整個外形都吸引沙律用左好多好多材料: 甜蝦,海草, ,蘋果, 柚子, 蟹子, 牛油果, 蔬菜, 柚子汁每樣野個量都好多好多, 4個人食都夠雖然好多食到飽, 但係忍唔住食晒因為多重味道再配合柚子汁, 真係超開胃我同朋友係清到底, 仲飲左幾啖個汁➽青龍卷 $108青色既牛油果外層包裹住鋪得幾靚入面有鰻魚同蟹柳呢個口感幾清新➽富士山 $98 豐富滿滿既蟹柳大量覆蓋著壽司卷再配搭鰻魚、牛油角同脆片,整體口感都好豐富滿足而且食到有d 脂肪既鰻魚肉,令到口感更juicy➽埼玉網燒牛舌4件 $78 好食燒得已經靚,金啡色咁牛舌油份夠入口juicy唔會韌,難得雖然佢既咸味比較重,但覺得咁樣幾香再配埋佢既酸酸地既汁,帶有芝麻油香,好食➽日式章魚小丸子(6粒) $48烤得外層啡黃色好靚而且都好脆口如果內層既粉
有點欣賞佢既飯枱設計
係同MENU 既封面, 同埋碟杯配襯埋, 幾靚
呢方面幾落心機
幾有心思既改名, 哈哈, 有點可愛
呢個大推薦
每樣野個量都好多好多, 4個人食都夠
雖然好多食到飽, 但係忍唔住食晒
因為多重味道再配合柚子汁, 真係超開胃
我同朋友係清到底, 仲飲左幾啖個汁 ➽青龍卷 $108
青色既牛油果外層包裹住
鋪得幾靚
入面有鰻魚同蟹柳
呢個口感幾清新
豐富滿滿既蟹柳大量覆蓋著壽司卷
再配搭鰻魚、牛油角同脆片,整體口感都好豐富滿足
而且食到有d 脂肪既鰻魚肉,令到口感更juicy
好食
燒得已經靚,金啡色咁
牛舌油份夠
入口juicy
唔會韌,難得
雖然佢既咸味比較重,但覺得咁樣幾香
再配埋佢既酸酸地既汁,帶有芝麻油香,好食 ➽日式章魚小丸子(6粒) $48
烤得外層啡黃色好靚
而且都好脆口
如果內層既粉少一點會更好
整體說,味道有水準,沙律、卷物都好清新
而且裝修都幾靚,有心思
推薦
呢一間會再黎