2010-05-12 4 瀏覽
尋日同朋友去咗尖沙咀食飯, 我地揀咗係厚褔街既PappaMia, 因為見新開張, 所以去試吓!果到食物水準非常好, 絕對可以去試! 不過有某幾個待應生反應慢, 態度惡劣, 尤其有一位身型瘦削年近四十的四眼田雞, 真係超級唔掂呀 係客面前講野又大聲又無禮貌, 而且態度又十分差. 真係希望這間餐廳既老闆, 快快炒咗這位四眼田雞先生, 唔係真係好影響係到食野既心情呀! 講返d好野先, 今晚我地叫咗以下食物:-魚肉烏達烏達 - 好特別, 係魚肉同豆腐既製成品, 再加上佢用獨特既醬汁做成, 幾好味.乾撈河粉+咖哩雞+沙葛釀料, - 超讚 治保河粉好滑,一d都唔滯, 咖哩好香, 沙葛釀料好特別, 真係未試過這個配搭.避風塘炒辣蟹 - 正呀! 係這個咖啡店食到這味餸真係有d意料之外, 隻蟹又新鮮又大隻, 個味道又夠"野"味, 真係好正呀! 我同朋友食到非常滿意呀!帕帕香啡包 - GOOD GOOD GOOD, 一定要試, 麵包鬆軟, 有香濃既咖啡味, 內裡仲有一層似奶和牛油之間既餡料, 正呀! 薏米酸柑 - 好特別既味道, 可以一試韓國啤酒 - 正常的啤酒芝麻綿綿冰 - 有口感, 香濃可口.

果到食物水準非常好,
係客面前講野又大聲又無禮貌, 而且態度又十分差.

講返d好野先, 今晚我地叫咗以下食物:-
乾撈河粉+咖哩雞+沙葛釀料, - 超讚
薏米酸柑 - 好特別既味道, 可以一試
韓國啤酒 - 正常的啤酒
芝麻綿綿冰 - 有口感, 香濃可口.
Menu
餐廳環境