2022-11-08 56 瀏覽
天氣麻麻地,與其同朋友喺街度行嚟行去,不如搵間靚靚餐廳坐低食吓嘢☺️☺️餐廳內外感覺都好chill 幾多靚靚打卡位📸📷餐牌食物選擇唔算非常多但係都夠晒吸引😁😁有All Breakfast、漢堡、pasta、豬手等等,夠照啦~~飲品方面,佢哋有幾款好特別嘅Soda仲有cocktail,有酒飲😊Rose Lychee Cream soda 靚靚soda, 少女心❤️❤️梳打加忌廉,增添滑滑口感成杯嘢飲帶有微微玫瑰花同荔枝香氣,感覺清新,又唔會太甜👍🏼三重芝士手做和牛漢堡配薯條非常 非常 非常推薦!漢堡包夾咗一塊好厚既脆卜卜芝士!見到都忍唔住要就咁摵嚟食!非常香脆,而且芝士味非常香濃!和牛夠juicy, 加埋醬汁,蕃茄,仲有包上面嘅芝麻等等,成件事口感非常豐富,好食!蜜糖芥末雞翼有驚喜!雞翼外面香脆,內裏仲保留住肉汁,唔會乾爭爭👍🏼👍🏼濃稠既蜜糖芥末醬,甜甜地,又帶有芥末嘅後勁,味道一啲都唔單調👍🏼👍🏼朋友就揀咗依款:忌廉菠菜三文魚意粉份量好多!意粉做到彈牙口感,每一條都夾雜住三文魚同埋洋蔥粒粒,唔錯唔錯😎😎棉花糖山配朱古力Oreo及意大利雪糕要令到成餐飯更加開心,當然唔少得甜品啦!棉花糖山軟綿綿,

餐廳內外感覺都好chill
幾多靚靚打卡位📸📷

餐牌食物選擇唔算非常多

飲品方面,佢哋有幾款好特別嘅Soda
仲有cocktail,有酒飲😊
Rose Lychee Cream soda
靚靚soda, 少女心❤️❤️
梳打加忌廉,增添滑滑口感
成杯嘢飲帶有微微玫瑰花同荔枝香氣,感覺清新,又唔會太甜👍🏼

三重芝士手做和牛漢堡配薯條
非常 非常 非常推薦!
漢堡包夾咗一塊好厚既脆卜卜芝士!
見到都忍唔住要就咁摵嚟食!
非常香脆,而且芝士味非常香濃!

蜜糖芥末雞翼

朋友就揀咗依款:忌廉菠菜三文魚意粉
份量好多!

棉花糖山配朱古力Oreo及意大利雪糕
要令到成餐飯更加開心,
當然唔少得甜品啦!
棉花糖山軟綿綿,
多士脆既,再加埋Oreo碎碎,
全部嘢一次過放晒入口,
口感層次真係好豐富,
好邪惡!
再加埋個雲呢拿檸檬味嘅意大利雪糕,
質感Creamy又清新,
甜品控一定唔可以錯過😁😁