2012-02-15
食物款少,味道總括嚟講普通,其他服務員好好,唯獨一個著西裝褸嘅經理我order 除左相個d 外,仲有雞軟骨,汁煮東風螺,汽水,之後都係order 左2~3次刺身首先從刺身方面,都有好幾款: 好食嘅有榮螺同,油甘魚, , 難食嘅有三文魚(一d三文魚魚味都無),甜蝦(唔係好新鮮),帶子(有腥味),希靈魚(好鹹又細件),北寄貝無咩特別)海膽手卷好苦,手卷d紫菜淋哂,好似放左好耐咁之前聽同事講話要必食凍蕃茄,點知d 蕃茄好似無雪過咁,唔好食囉蟹子沙律味道普通,牛肉鍋好食燒物: 燒蠔都可以.燒雞翼同羊鞍好好食炸物: 芝士年糕好好食,吉列蠔好食,雞軟骨普通啦最後有雪糕,朱古力味同紅豆味以呢個價錢呢講絕對唔抵,因為食物好少款式,味道又唔係十分好食,就算係平時$218一位都唔會再食.因之前食過2000円同石澗都好食過今次而且個經理態度非常惡劣~
海膽手卷好苦,手卷d紫菜淋哂,好似放左好耐咁
蟹子沙律味道普通,牛肉鍋好食
燒物: 燒蠔都可以.燒雞翼同羊鞍好好食
炸物: 芝士年糕好好食,吉列蠔好食,雞軟骨普通啦
最後有雪糕,朱古力味同紅豆味
而且個經理態度非常惡劣~