2018-12-12
景逸軒, 交通方便. 位於皇室堡商埸. 酒樓裝修很具宴会氣派, 入門灯式設計美觀得體.佈置美侖美奐.大堂面積大, 無柱位. 餐單齊備. 適合聚餐, 婚宴, 壽宴.假日有特別餐單, 更方便點餐.原個椰皇燉鮮奶 - 正做推廣 ! 立即落單.我們點了: 蟹肉帶子餃皮薄餡靚, 手藝不錯, 蟹肉帶子肉質鮮甜 , 調味佳, 好滿意. 午市龍鳳配 每份 $238-上湯焗蝦球伊麵 (6 隻) + 紅 燒太子鴿 (2 隻) 上湯焗蝦球伊麵 ~ 蝦球肉質新鮮彈牙, 伊麵底, 夠鑊氣! 不太油膩蝦球大大隻, 新鮮, 爽口彈牙, 廚藝中規中矩, 上湯的芡汁味道適中.紅燒太子鴿, 兩隻己開邊, 切分 4 份. 乳鴿係新鮮炸出, 皮脆肉香. 乳鴿年齡不大. 肉質香嫩, 皮脆肉滑. 曲奇鮮奶蛋撻仔蛋撻本是懷舊甜品, 但撻皮改為曲奇製作, 帶少牛油味又好香脆, 鮮奶加蛋做餡, 相當滑溜好味. 原個椰皇燉鮮奶推廣特價每個 $32, 售完即止, 相當吸引, 幸好我們落單夠快, 仍有兩個.鮮奶蛋白, 滑溜清甜, 營養豐富, 超滋潤.冬至新春盆菜, 賀年糕品已上市, 方便客人自
入門灯式設計美觀得體. 佈置美侖美奐.
大堂面積大, 無柱位.
餐單齊備. 適合聚餐, 婚宴, 壽宴.
假日有特別餐單, 更方便點餐.
原個椰皇燉鮮奶 - 正做推廣 ! 立即落單.
我們點了:
蟹肉帶子餃
午市龍鳳配 每份 $238-
上湯焗蝦球伊麵 (6 隻) + 紅 燒太子鴿 (2 隻)
肉質香嫩, 皮脆肉滑.
曲奇鮮奶蛋撻仔
原個椰皇燉鮮奶
鮮奶蛋白, 滑溜清甜, 營養豐富, 超滋潤.
冬至新春盆菜, 賀年糕品已上市, 方便客人自用或送禮, 飲茶或食飯後可順便購買.
食物水準不錯, 環境氣氛與食物配合得好好. 有停車場, 泊車有優惠.