2021-01-10
環境同坐位都好舒服, 假期都唔算好多人, 係坐低傾下計既好地方先Order了iced flat white, 呢度可以無限refill 同款飲品👍🏻 我就喜歡先食咸點再食甜點首先食龍蝦肉魚子醬, 一黎太吸引了, 二黎碟下面有冰會溶水, 重有芝士黑松露法式三文治好重黑松露好香脆! 烤鴨肉卷mix柑橘醬又幾夾幾好食~甜點方面, 桂花啫喱mix白朱古力忌廉&荔枝泡沫感覺又幾新鮮, 重有個血橙忌廉薑餅都好特別!But 烏龍茶朱古力磨菇就偏甜了,同埋枝竹忌廉奶泡mix桂花梨肉就唔係個個都喜歡了~值得讚下既係佢個scones, 暖暖地係好食, 重有4隻味道既醬, 除左平時見開既clotted cream , 重有玉桂雜苺醬柑橘醬, chocolate hazelnut 醬, 每邊試一隻醬都大滿足因為佢無哂tea set份禮物, 比左份朱古力我地, 我地志在有地方聚下傾下計, 呢份朱古力都幾好食呀~Afternoon tea set $688 for 2
Afternoon tea set $688 for 2