2022-06-02
印象中上一次主要係任食火煱,未有雞煲,所以今次試一試,先食雞煲然後加湯變火煱,門口揀好餐同辣度就有侍應帶入座出去拎完飲品雞煲就到,份量足,小辣對我黎講剛好,醬汁亦好惹味😋雞件已經熟可以食,雞胸都唔鞋,真係唔錯,如果多少少醬汁會比較好,無咁容易痴底之後可以加湯或+$20轉湯底打邊爐,我想快d食所以揀左加湯,值得一讚既係,除左火煱配料外熟食選擇都非常吸引炸饅頭脆身,炸榴連阿媽話ok, 芝士撻流心帶少少檸檬味,唔會太膩,奶黃牛角包非常鬆脆,雖然係比較飽肚既食物,但真係值得一試!外面自助有唔少餐前小食,好鍾意呢度既炸雞軟骨,調味好好亦夠脆每樣肉都試一試,最有牛味應該係右下封門柳但就比較有咬口,我最鍾意右上安格斯牛板腱,encore左幾次海鮮類都幾好,蠔同帶子雖然係急凍但估唔到好食,嘴刁既阿媽話encore,我鍾意墨魚滑同蝦,食到墨魚味唔似外面粉漿,而蝦竟然仲識郁!!!!除左qr code落單仲有部分丸類可以係自助區拎,好方便最後甜品 好多款
除左qr code落單仲有部分丸類可以係自助區拎,好方便
最後甜品 好多款