2025-02-03
食物係正常味,唔算特別好味。成間野環境服務都係想你「入去、放低錢,快d走」。四大兩小六人枱,同隔離枱勁貼,坐底洗碗未洗完就收走個污水碗。叫左魚皮,擔擔麵,粉皮,蛋白魚,片皮鴨,炒飯,娃娃菜(按上菜順序)上到魚就張枱就唔夠位,因為張枱係大家樂快餐枱,但d碟就係中菜蒸魚碟。叫左一隻鴨,但上兩碟半隻,又係兩隻蒸魚碟,共三隻。擺明係工廠式倒模生產,全部半隻上。碟面油就正常,碟底都油你見過未,長枱來回換菜好平常,一攞起就成枱油。食野其間其他枱埋單,d客未離坐就推個收碟車不停當住面咁收。你以為收枱先係咁,唔係,㗎收碟車係不停全場來回走。茶記都唔會咁推㗎車來回不停行啦?我地食到一半,仲有半枱未食完我停左手無食,個侍應正常咁收走食完的上菜碟,然後指住我個碗問:「食完我幫你收走個碗碟?」,咩事呀?澳牛咁趕都等你食完先收走啦?你後廚無碗用到要問個客攞碗用?總結:如題,唔值得試。
成間野環境服務都係想你「入去、放低錢,快d走」。
總結:如題,唔值得試。