食物正常,亦都係因為之前食過覺得唔錯又有靚啤酒飲所以先選擇再幫襯但係有一個男侍應係冇常識,正常收碟點會大力一野fing出去?然後裝豆腐個隻碟d水飛曬落去d袋度,同埋有d飛左落朋友身上,個男侍應只係講左一句唔好意思就走左,反而係佢女同事走嚟道歉同拎紙巾俾我哋我個袋濕到係連入面件衫都濕埋,我只可以話好彩個碟唔係裝肉,如果唔係全部血水fing曬落左個袋都可以唔洗要其實打邊爐嘢食嘅碟入面有水正常人都應該知,無論係裝蔬菜豆腐肉類丸類個碟都會有水甚至血水,點解會係拎起個碟之後大力fing出去?只可以話個男侍應冇common sense,同埋連道歉同善後都係靠另外無做錯個位位女同事,我都覺得好神奇Anyway唔會再有下次牛肩胛:右手邊嗰幾件係唔錯嘅,肉同脂肪比例正常,所以食落去口感幾好但係左邊嗰啲脂肪比例太高,食落去係係好滯嘅感覺,好似食咗舊油落肚後腿肉:牛味偏淡,後感正常湯底揀咗牛骨清湯,足料有蘿蔔芹菜同牛骨,唔太鹹亦唔太淡另外叫左尋田鹽記橙香啤酒,有橙香味,不過偏貴

Anyway唔會再有下次

後腿肉:牛味偏淡,後感正常
湯底揀咗牛骨清湯,足料有蘿蔔芹菜同牛骨,唔太鹹亦唔太淡
另外叫左尋田鹽記橙香啤酒,有橙香味,不過偏貴