2013-09-29
同老公去食飯, 用團購券, 所以一早預約上星期六講食物前講講服務, 唔係咁好囉~之前有事要cancel, 所以星期五巳經打電話去, 服務員話團購券寫明唔俾cancel, 叫我下次唔好團購券寫明可以當日四時前取消, 冇話唔俾喎! 不過都係唔想人地成日改, 我明, 都冇乜所謂.但係星期六餐廳依然有人打黎問我點解唔到....佢地冇乜系統囉~ =.=再約今天, 一早就到, 睇餐牌揀左牛扒同魚, 餐牌寫明咖啡同茶可以無限添飲飲完叫服務員添飲, 冇人理, 兩次, 最後, 有人來收杯時我地再提佢要添飲, 冇反應找個人黎問, 佢話星期一至四先有添飲, 講完即走開我好肯定個餐牌唔係咁寫, 星期一至四係可以免費升級, 無限添飲係團購餐包既, 買團購券時都係咁寫我唔想勞氣, 所以冇理論到, 但係心有不甘, 上黎寫番件事佢地員工唔清楚團購terms, 做過咁多次團購都唔知, 唔ok環境可以, 服務笑容禮貌都係茶餐廳格食物有好有唔好, 我鐘意個頭盤, 又靚又好食, 個牛扒真係唔得, 好鞋呀~其實團購價同正價差唔多, 呢個價錢呢個質素都差唔多, 如果唔係今次有啲激氣, 黎開呢頭我都會考慮再黎, 但係以家應該冇乜
講食物前講講服務, 唔係咁好囉~
找個人黎問, 佢話星期一至四先有添飲, 講完即走開
我唔想勞氣, 所以冇理論到, 但係心有不甘, 上黎寫番件事
環境可以, 服務笑容禮貌都係茶餐廳格
其實團購價同正價差唔多, 呢個價錢呢個質素都差唔多, 如果唔係今次有啲激氣, 黎開呢頭我都會考慮再黎, 但係以家應該冇乜機會.
希望佢地改善吓員工對團購內容既了解同服務質素啦!