2024-02-01
食物方面:1. 大瑕天婦羅冷烏冬超好食! 🌟🌟🌟🌟🌟大瑕天婦羅 唔會太厚粉 唔會炸到深啡色 唔會太油 好大隻瑕 有瑕味 爽口 好食!!冷烏冬係食過最好食嘅!(所以忍唔住之後叫多個單點冷烏冬)個冷烏冬汁超正!2. 和牛串 唔好食 3. 燒羊架 我冇諗過佢會落好多醬汁同辣粉喺上面 唔啱我口味 但係羊架係嫩滑有羊味嘅 唔韌4. 海膽餅好食!🌟🌟🌟🌟5.清酒煮蜆成煲好正!🌟🌟🌟🌟🌟冇沙!好甜!唔韌!個煲入面仲有菜同埋本菇,好甜好食!6.串燒雞皮 好好食🌟🌟🌟🌟🌟 唔會太咸服務態度:一個戴眼鏡的後生女照顧全場,超叻!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻服務態度超好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻全場都係人,佢忙而不亂,仲見到我大肚主動直接將茶換咗水俾我,超級細心🩷🩷👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻其他另外三個員工都係無幫助嘅,就算出聲叫佢哋或者遞起隻手 佢哋都會扮睇唔到,係只有呢個女仔照顧全場人(又要帶位,又要幫全場人加水加茶,仲要幫我哋落單,仲要態度超好)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
1. 大瑕天婦羅冷烏冬超好食! 🌟🌟🌟🌟🌟
冷烏冬係食過最好食嘅!(所以忍唔住之後叫多個單點冷烏冬)
個冷烏冬汁超正!
2. 和牛串 唔好食
4. 海膽餅好食!🌟🌟🌟🌟