2021-01-17
喺金鐘一個食物沙漠嘅地方, 原來有個商場係可以買外賣嘅, 仲有好多人排隊添, 就一於去食佢哋嘅午餐先 這間餐應主打就係台式食品, 有滷肉飯, 有花技丸等等, 我就同朋友一齊食, 佢又食咗個魯肉飯再加個紫菜豆腐湯, 我就要咗豬肋骨蕃茄濃湯配讚岐烏冬, 再配過花之丸油麥菜湯, 再加多一杯芒果乳酸個餐嘅份量都幾多, 我先飲過番茄濃湯, 真係非常之濃郁嘅蕃茄鮮香味道, 再加上有咬口嘅豬肋骨 , 真係不錯另外佢個讚岐烏冬煙韌程度啱啱之好, 又非常之掛湯, 每一口都有香濃蕃茄湯嘅味道之後再食過花枝丸油麥菜湯, Q彈的花枝丸配埋爽脆油麥菜感覺豐富另外芒果乳酸, 非常的香甜 , 甚少飲芒果飲品既我, 一試難忘, 香甜的芒果味道, 配搭乳酸, 酸酸甜甜, 效果都幾出