呢間食店,地點有點難揾, 係轉角位上一層。入口唔起眼,差D行過咗,個商場好舊。需上一層自動電梯間食店應該開咗好耐, 佢用屏風間開咗埋邊大部份,但又唔好多客係入面, 聽到好似有一,兩枱熟客係入面,因為佢哋好大聲。酒樓只係留返入門口幾張枱,我哋一行 6人 就係坐門口旁的枱,環境就係麻麻,一坐低就聞到啲地毯噏味,當時真係好想打退堂鼓。不過後來朋友來咗,所以就作罷。馬友咸魚煎肉餅,味道香口,唔錯。椒鹽九肚魚炸蝦球西蘭花鮮魷魚珊瑚蚌,朋友食第一口珊瑚蚌質感好硬,我食直情有酸味,變壞咗。 通知侍應,佢話海鮮好易變壞,換另一款比我哋。 就係换咗以下呢款,改咗帶子。脆皮雞豉油王炒麵,夠乾身,味道唔錯。芝麻糊,味道一般,好稀。整體食物係可以,價錢唔算貴,但係環境真係一般,侍應生冇乜服務,唔會考慮再去。
呢間食店,地點有點難揾, 係轉角位上一層。

入口唔起眼,差D行過咗,個商場好舊。

需上一層自動電梯

馬友咸魚煎肉餅,味道香口,唔錯。

椒鹽九肚魚

炸蝦球

就係换咗以下呢款,改咗帶子。

脆皮雞

豉油王炒麵,夠乾身,味道唔錯。

芝麻糊,味道一般,好稀。

2022-10-11