2018-09-13 221 瀏覽
睇到餐牌,款式都算大路同多,但入到去睇入面既餐牌,有成五至六款打左交叉🤦🏿‍♀️好在想食個啲都仲有供應,叫左水冷麵、韓式芝士飯卷、海鮮豆腐湯同韓式粉絲炒年糕。其實全部都係普普通通,無話邊個特別好食,而個份量就正正常常,不過如果男仔黎食而叫以上既野食就未必夠食啦,建議都係叫返石頭窩飯,可以飽肚啲😂水冷麵好似唔太正宗咁,去韓國食開既都係用梨黎做伴菜,但哩到用蘿蔔有啲格格不入咁。而且配料不多,麵就有咬口都算唔錯既。豆腐湯就最唔抵,講明係海鮮湯但海鮮得好少,無論係份量或者款式,所以係失望既。炒年糕就平平無其,無咩可以講到😂比較出色既係飯卷,味道夠同有芝士味,不過只係食得出個芝士係普通既車打芝士片,感覺有啲hea。整體真心係普通,但又唔可以講差。而服務可以仲好啲既,我地都未食完就問仲要唔要啲醬,同佢講左要但轉頭老細就問都唔問就收左佢🤷🏿‍♀️

2018-09-10