2023-08-06 15 瀏覽
📍The Cafe@Cassina中環雲咸街19-27號威信大廈地下A2號舖一路食好西,一路睇靚傢俬,好chill~ 1️⃣ Greek Yogurt Bowl $68 🌕🌕🌕🌕🌕通常見到啲cafe有greek yogurt bowl我都會叫~呢間個價錢唔係好貴喎。佢啲生果新鮮得嚟又多種類,切到一片片咁好易入口🤤。Greek yogurt質地好smooth,加咗cereal同埋蜜糖增加口感層次同埋中和咗酸味👍🏻👍🏻~2️⃣ Avocado & Mozzarella Cheese Panini $78 🌕🌕🌕🌗🌑牛油果熟度啱啱好~Panini烘得好脆、有咬口,但未到整損個嘴嘅程度😂。Mozzarella Cheese有淡淡奶香味,但比較可惜嘅係冇拉絲。 3️⃣ Egg Salad Mini Toast (6pcs) $68 🌕🌕🌕🌕🌑Mini toast真係好mini,2隻手指攞得起,細細舊唔洗自己切~雖然有我唔鍾意嘅車厘茄,但係我覺得呢間個車厘茄冇咩草青味,甜甜地幾fresh😚。脆身嘅多士、 厚身而濕潤嘅滑蛋、再配上甜甜地嘅車厘茄,口感好清新!👍🏻4️⃣ Iced Long Black $395️⃣ Ca
📍The Cafe@Cassina
中環雲咸街19-27號威信大廈地下A2號舖

一路食好西,一路睇靚傢俬,好chill~

4️⃣ Iced Long Black $39

5️⃣ Cappuccino $48

唔收加一

環境好靚好舒服,食物高質!❤️