2014-08-23
閒中都會到哩間麥當勞幫襯下, 但幾次都失望而回.1. 第一次去買餐食, 食食下發現著條好油, 落既鹽極多, 一堆堆鹽佈滿整條薯條, 真係好可怕! 但因為已經食左1/3包, & 諗住係職員偶爾失手落多左鹽, 所以冇發表意見2. 新出左香橙特飲, 專程去試下, 驚喜就無啦, 驚嚇就有. 杯野甜得過火, 唔知加左幾多%係糖漿... 3. 見過期食物事件過左一排, 用料理應安全, 今日再去試下..買餐加錢要左杯香芋麥旋風, 斟完一望, 發現溶得好緊要, 份量亦微小, 於是詢問店員嬸嬸我:杯雪糕好似溶晒..同埋個份量咁少既??店員: 係丫, 香芋雪糕嘛, 唔係溶左 而係香芋既精華! 你揀其他味就唔會咁啦~份量? 係咁嫁啦..我: 但真係好水.. 咁快咁溶?店員: 係呀 你揀其他味就唔會咁啦我: .........(今次薯條依然每一條都佈滿好多鹽 建議落番少d 其他分店暫時未發現哩個問題)
我:杯雪糕好似溶晒..同埋個份量咁少既??
我: 但真係好水.. 咁快咁溶?
店員: 係呀 你揀其他味就唔會咁啦
我: .........
題外話/補充資料:
這間分店環境有待改善, 建議徹底清洗下廁所..以免有異味