2021-06-27 164 瀏覽
有朋友生日諗住一班人去打個邊爐開心下,點解揀呢間係上網睇到呢間象拔蚌刺身做特價所以先揀呢間試下,‼️點知呢度海鮮要早一日訂貨‼️黎到食唔到象拔蚌刺身,已經好失望,點知再睇其他海鮮好多都要早一日預訂淨番只係少量普通海鮮同埋打邊爐食物種類超小無野可選擇叫左個花膠濃湯雞鍋,個湯底幾好飲雞係花雕醉雞,幾好食嘅想食海鮮要早一日預訂‼️‼️牛頸脊半份$148-少得可憐,正常野西班牙黑毛豬腩片$108-正常野招牌四寶丸$128- 唔覺得特別好食問佢有咩海鮮食佢推介台山蠔,勁難食🤮得4粒,四個人食都話難食🤮唔新鮮牛胸油$168-呢個要重點講一講,已經唔係平,上菜又勁慢,間鋪已經唔多人,我地食哂全部野都未上就吹下佢,點知黎到兩個唔同顏色,一個睇落新鮮啲另一個就唔新鮮咁,都算,食落唔新鮮個個勁蘇🤮鴨血食落無味呢度上菜勁慢,我地叫個湯底起碼半個鐘先黎到,啲野食全部好細份,特別牛胸油可能無人叫所以都未解凍等左成個鐘,話要取消唔比係咁講出緊,比我地吹一吹,佢即刻出但未解凍,兩隻唔同色😡😡😡又難食!連叫個萵筍出菜都好慢,可能因為廚師要練刀工。整體體驗:非常唔好食物方面:貴同份量少服務:得一位員工,照顧4枱客,員工態度很好
同埋打邊爐食物種類超小
無野可選擇
叫左個花膠濃湯雞鍋,個湯底幾好飲

雞係花雕醉雞,幾好食嘅

想食海鮮要早一日預訂‼️‼️

牛頸脊半份$148-少得可憐,正常野