2024-08-14 698 瀏覽
之前見呢間印度餐廳食評都唔錯,就帶媽媽去試試,都幾多印度人幫襯,我估應該都幾正宗當日揀咗印度蟹肉夾餅,串燒羊肉卷2件,炭燒三文魚2件,松露奶油咖喱雞柳,蒜蓉烤餅,玫瑰奶昔和啤酒蟹肉夾餅,都幾多蟹肉,夾餅唔係太厚,都幾好食串燒羊肉卷,都係平時印度菜食開嘅味道炭燒三文魚,都幾香濃嘅魚味,都幾好食松露奶油咖喱雞柳,見之前食評都幾多人叫,食落完全唔辣,不過冇咩蕃茄味,食落會有少少膩,都幾好食蒜蓉烤餅,蒜蓉味都幾重,配咖喱就一流玫瑰奶昔,味道有少少似藥水,媽媽自己揀話要玫瑰味,另外啤酒都夠凍👍不過,每張枱嘅距離都比較近,而且餐廳樓底唔算太高,感覺都幾嘈,以呢個價錢,環境嘅質素有少少似茶餐廳,俾人感覺唔係咁好食完之後發覺之後一星期有restaurant week,食嘅菜式同我今次點嘅菜都係差唔多,但係價錢平咗兩成左右,所以下次如果再過嚟食,我諗都係等有優惠先過嚟幫襯🤦🏻‍♀️

蟹肉夾餅,都幾多蟹肉,夾餅唔係太厚,都幾好食

串燒羊肉卷,都係平時印度菜食開嘅味道

炭燒三文魚,都幾香濃嘅魚味,都幾好食

蒜蓉烤餅,蒜蓉味都幾重,配咖喱就一流

2024-07-21
  • 松露奶油咖喱雞柳