2022-11-24 57 瀏覽
今次同男朋友喺愉景新城就試左呢間hōmu by favilla,佢哋嘅環境設計係用咗木系枱櫈,感覺好文青同埋好舒適,主打多款西日料理,仲要係選用日本的材料。男朋友叫左個蝦頭油忌廉汁蜆肉扁意粉,超濃稠嘅忌廉汁配意大利粉,而且加上超鮮甜蜆肉,入口一啲都冇沙,意大利粉軟硬程度適中,好滋味😋我想健康啲就叫左呢個煙三文魚藜麥沙律🥗,有滿滿嘅沙律菜同超肥美三文魚,加埋營養價值好高嘅藜麥,呢餐真係食得好滿足❤️是日餐湯係煙肉紫薯忌廉湯,粉嫩紫色已經好吸引人,加埋未飲都聞到淡淡紫薯味,入口好香甜,加上鹹香煙肉增加口感,好鐘意🥰另外,呢杯Small Earl Grey Latte拉花都好靚,咖啡味道都好香濃。