2020-08-19
本來極少投訴餐廳,亦唔太喜歡投訴人,但今次要投訴下。話說今日打完風,一點去呢間餐廳,第一次去,平時都見到少少人排隊,所以試下,今日去到得三四個客,應該因爲風球剛落。叫左咖哩雞扒飯,凍奶茶。凍奶茶黎到,酸酸地,咪同佢講酸既,佢話換過杯,第二杯奶茶無酸,但都難飲。個待應經過講左兩次,個個飲都無事,就系你有事。我算,都覺得小事,唔理你。之後咖哩雞扒飯黎,又系酸既,我懷疑因爲打風,所以用左隔夜野,我就同個收銀講(可能老闆),又酸喎😅佢又系講,個個無事,就系你有事。我話你自己試下啦,佢話唔試,然後將我全部野收起,話取消張單,咁我咪即刻起身走人。我無同佢嘈,因為佢個語氣未到極差,而且我唔使俾錢,亦都算。。。如果佢個態度極差,我會即場話佢。無第二次,野又難食仲要寸,野好食的話都俾你寸下丫。。
叫左咖哩雞扒飯,凍奶茶。
無第二次,野又難食仲要寸,野好食的話都俾你寸下丫。。