2019-05-23
話明tapas bar 我地就岩岩可以坐bar枱 望住廚師👨🏻🍳整每一道都非常精緻的下酒菜🍽真心 係到食過每一款食物都一改我對西班牙菜的印象👍🏿- ribs 食得出表皮係煎香過先焗 林到我完全唔洗用刀 一咬就離骨 肉比骨要多 夾埋就黎融化既豆一齊食 感覺一啲都唔膩- 海鮮焗飯 好香蝦膏同海鮮味 而且好足料 有蝦有蜆有魷魚🦐🦑🐚 啖啖都好香- churro 真係我食過最好食嘅churro 即點即炸新鮮出爐嘅油炸鬼 配上醇厚黑朱古力醬 唔會死估估得個甜字 有幾個層次😚- clams 個汁真係不得了 忍唔住當湯飲 酸酸甜甜好香奶油味.整家店佈滿藍色瓷磚💙 好似去左西班牙一樣總括嚟講: 我一定會再返去食!!🤤————————————————————————#spanish #西班牙 #西班牙菜 #ribs #churros #seafoodpaella #fries #hams #好好食 #必食 #食左先講 #相機食先
真心 係到食過每一款食物都一改我對西班牙菜的印象👍🏿
整家店佈滿藍色瓷磚💙 好似去左西班牙一樣