星期日這晚見門口都有4張枱要等, 但我和朋友都照等, 因行過附近大部分食店都要等位。 入到去,座位空間非常逼, 其實坐得唔太舒服。 我和朋友叫了2 個套餐;1- 帶子白汁意粉 2- 咖哩蛋包飯跟雞扒, 2 個餐都加了$10 轉酥皮湯另外包埋2杯飲品。個人認為食物質素和價錢是成正比的, 如果只為填包個肚為目的是ok, 但由於座位太逼夾,如果想同朋友好好relax 下、傾下計就一定唔適合了。此外這裡有位男侍應的態度亦需要改善下, 事源於我和朋友叫了2個餐但想share, 叫了該位帶眼鏡的男侍應, 請他給2隻碟比我哋, 他吟吟沉沉話自己好忙, 一陣先拎比你哋啦, 最後都係無拎嚟, 我和朋友廢事麻煩, 加上又搵唔到其他職員幫手, 所以照食算了,但心裡覺得不是味兒。我哋都唔會再嚟🤦🏻‍♀️ 事實上類近的食物,荃灣亦有好多選擇。

2019-12-01