之前有朋友推介,所以今日去左試下,入到去話雞煲任食,再選擇要邊一款牛肉,我地揀左最平果個(但都要$178 假日仲要多收$10)個陣已經見到服務員好似睇你唔起咁款。之後落單叫火煱配料個陣,叫左一轉d野唔齊,再叫第二轉個陣就連埋第一轉個d一齊黎,呢樣都算,最勞氣係明明寫住任食兩個半鐘,食左兩個鐘突然間走埋黎話你地夠鐘啦,但我女朋友岩岩先催佢地仲差個公仔麵,咁諗住同佢講仲有個麵未食,個服務員用好差既態度講:仲食咩公仔麵呀,你仲有好多野未食,同埋夠鐘啦 跟住就趕我地走,個刻真係嬲到即刻起身走人,跟住出到門口見到好多人等緊位,我就知因爲有人等位,佢地想做多轉生意就拿拿聲趕人走,咁樣做生意好不知所謂。真心食物質素一般,唔值呢個價位,呢個價位有好多好食過佢既火煱,同埋咁既態度,真係唔會有下次,希望大家去之前都諗清楚。